|
Гана
|
 |
« -: април 22, 2007, 09:43:27 » |
|
Здравейте, питайте ме за всичко свързано с 37 Градуса Йога - с удоволствие ще отговоря. Водя класове поне 4 пъти в седмицата, практикувам винаги, когато мога. Най-накрая намерих своя спорт и съм много доволна. Това е нещото, което винаги съм търсила. Затова въобще не се замислих, когато Ася ме попита дали искам да управлявам дейността на новото студио, тоест да направим Първото и Единствено студио за хот йога в България:). Не съжалявам за направения избор, въпреки че трябваше да се откажа донякъде от професиите, които упражнявах до момента. Завършила съм Италиански лицей, след това Богословие, от 9 години се занимавам професионално с рекламен дизайн, уеб дизайн и предпечат. През годините съм работила в много печатни издания като редактор, член съм на Съюз на българските журналисти. Тренирала съм фигурно пързаляне. Управител съм на Студио 37 Градуса йога и инструктор по хот йога. След клас по хот йога мога с чисто сърце да кажа, че съм доволна от себе си и се радвам, че ми доставя все по-голямо удоволствие.
|