37 Yoga Forum
септември 09, 2010, 04:24:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Гана  (Прочетена 3120 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Гана
Moderator
Full Member
Публикации: 138

« -: април 22, 2007, 09:43:27 »

Здравейте, питайте ме за всичко свързано с 37 Градуса Йога - с удоволствие ще отговоря.
Водя класове поне 4 пъти в седмицата, практикувам винаги, когато мога. Най-накрая намерих своя спорт и съм много доволна. Това е нещото, което винаги съм търсила. Затова въобще не се замислих, когато Ася ме попита дали искам да управлявам дейността на новото студио, тоест да направим Първото и Единствено студио за хот йога в България:). Не съжалявам за направения избор, въпреки че трябваше да се откажа донякъде от професиите, които упражнявах до момента.
Завършила съм Италиански лицей, след това Богословие, от 9 години се занимавам професионално с рекламен дизайн, уеб дизайн и предпечат. През годините съм работила в много печатни издания като редактор, член съм на Съюз на българските журналисти.
Тренирала съм фигурно пързаляне.
Управител съм на Студио 37 Градуса йога и инструктор по хот йога.
След клас по хот йога мога с чисто сърце да кажа, че съм доволна от себе си и се радвам, че ми доставя все по-голямо удоволствие.
« Последна редакция: юли 11, 2010, 11:41:59 от Гана » Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: